30 octombrie 2009

Prin Cismigiu

Posted by Petru | Posted in , | Posted on 10:38





Cismigiul este cea mai veche gradina publica din Bucuresti, intinzandu-se pe o suprafata de aproximativ 17 hectare. Reprezinta o oaza de verdeata si de liniste, intr-un Bucuresti prafos, inghesuit si agitat. Daca primavara si vara aglomereaza aleile gradinii cu plimbareti/visatori, vremea mai aspra a toamnei si a iernii reduce din numarul acestora. In decursul anului, frunzele copacilor afiseaza o paleta cromatica diversa, de la verde crud pana la maroniu inchis, trecand printr-o gama variata de culori intermediare.
Zilele acestea, fiind in trecere prin Cismigiu, nu am putut sa ignor bogatia de culori pe care parcul mi le scotea in cale. Asa ca am "inghetat" in fotografii cateva locuri. Au rezultat trei "capsule ale timpului", pe care le vedeti mai sus.

Comments (9)

Sunt superbe Petru, felicitari sincere!

Frumoase,incearca cu o diafragma inchisa si aparatul pe un trepied si o sa vezi ce iese.Lumina frumoasa iti doresc.

Rapsodia toamnei, se descopera in imaginile tale,printr-o paleta coloristica rafinat cautata si descoperita de sufletul tau sensibil.
O duminica plina de har sa ai.

@floren_a
@Foto Lucian
@elena marin-alexe

Multumesc pentru aprecieri.

Va multumim pentru vizita pe blog-ul meu. Culori frumoase, imagini frumoase. felicitări.

buna serie ... inchide putin diafragma si ai grija la incadrare, succes

@R.Ferrari
@Cristian Ion
Comentariile voastre sunt binevenite.

La prima foto, cea cu copacul, as fi marit putin cadrul si puneam arborele in devenire mai la dreapta. Pe urma, deschideam diafragma ca sa nu se vada clar plopul din spate, pentru ca nu e intreg.

Super, te invit sa le vezi si pe-ale mele......facute acum o ora:)

Culorile toamnei sunt fascinante:)